Miért minket?

Néhány gondolat arról, hogy miért érdemes Önnek a mi cégünket választani?

 • Több, mint 20 éves tapasztalat
  1996.-ban alapítottuk cégünket. A több, mint 20 éves tapasztalatunk, mellyel  a számvitel és a könyvvizsgálat terén rendelkezünk, garanciát jelent, hogy az Ön vállalkozásának könyvelése vagy könyvvizsgálata valóban megbízható szakértők gondos figyelme alá kerül.
 • Teljeskörű, komplex szolgáltatás
  A könyvelés és könyvvizsgálat mellett a teljes körű bér és TB ügyintézés, munkaügyi adminisztráció ellátása, valamint a Megbízó pillanatnyi pénzügyi helyzetét tükröző havi kimutatás készítése is része tevékenységünknek. Tanácsadással és figyelemfelhívással folyamatos támogatást nyújtunk az elszámolási, adózási és bérelszámolási kérdései megoldásához, a gazdálkodást érintõ új jogszabályok alkalmazásához. Együttműködünk Megbízóink üzleti terveinek, gazdasági előrejelzéseinek összeállításában.
 • Szakmai felelősségbiztosítás könyvelés és könyvvizsgálat tevékenységi körre
  Az Generali Biztosítónál rendelkezünk teljes körű felelősségbiztosítással, az általunk elvégzett munka szakmai helyességéért garanciát vállalunk.
 • Folyamatos tájékoztatás számvitellel, adózással kapcsolatos esetleges jogszabályi változásokról, újdonságokról
  Megbízóink folyamatos tájékoztatásban részesülnek magyar és angol nyelvű hírleveleinkből, melyek nem számviteli szakember részére is érthető nyelven tartalmazzák a jogszabályi változásokat.
 • Tervezhető, kiszámítható költségek
  Az árajánlatunkban megadott havi díj és az éves adóbevallások, mérlegek „13. havi” díja fixnek tekinthető, azaz, tartalmazza az adótanácsadás, a hatóságok előtti képviselet díját.