Multinacionális cégeknek

Multinacionális cégek magyarországi leányvállalatainak, képviseleteinek könyvelése, adótanácsadás, magyar és angol nyelven is

Több mint 20 éves tapasztalatunk és kollégáink felkészültségének valamint (elsősorban magyar és angol) nyelvtudásának köszönhetően rendelkezünk a külföldi cégek magyarországi leányvállalatainak könyveléséhez szükséges ismeretekkel. Nem okoz gondot számunkra az idegen nyelven történő adótanácsadás, kommunikáció vagy a megrendelő kívánsága szerint kialakított riportok, jelentések elkészítése, megküldése az anyavállalat részére magyarul és/vagy angolul.

  • Jártasak vagyunk a nemzetközi számviteli szabványokban (mint például az amerikai kontinensen teret hódító, legrégiebben megszületett US GAAP, HGB).
  • Készség szinten kezeljük az SAP rendszert (R3, Business One)
  • Ismert számunkra a multinacionális cégek által elvárt alaposság és pontosság, a jelentések – akár időzónákhoz is alkalmazkodó – időben történő beadása.
  • Fejlett és a folyamatosan frissített biztonsági védelemmel ellátott IT rendszerünk lehetővé teszi, hogy kollegáink távoli eléréssel partnereink rendszerébe belépve rögzítsék az adatokat, de igény esetén megrendelőink telephelyére történő kiszállással is elvégezzük a könyvelési, számviteli feladatokat.
  • Folyamatosan nyújtunk támogatást az adózási és bérelszámolási problémák megoldásához, a gazdálkodást érintő új jogszabályok alkalmazásához, melynek része a törvényi, jogszabályi változásokról partnereinknek küldött hírlevél, melyet természetesen a külföldi tulajdoni hányaddal rendelkező vállalatok idegen nyelven is megkapnak.

Az előbbiekben említett készségek folyamatos karbantartásához, az új jogszabályok megismeréséhez kollegáink rendszeresen járnak szakmai tanfolyamokra, továbbképzésekre. Az angol nyelvtudás megfelelő szinten tartásáról irodánkba heti rendszerességgel kijáró nyelvtanár gondoskodik.

Cégünk a Magyar Könyvvizsgálói Kamara és a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi kamara tagja, szakmai felelősségbiztosítással a Generali-Providencia Biztosítónál rendelkezünk. Budapesten, a XIII. kerületi Váci úton rendelkezünk saját tulajdonú irodával.

Kérje árajánlatunkat, melyet kívánság szerint – a magyar mellett – angol nyelven nyelven is megküldünk.